Afbeelding
Corona proof trouwen

Pop-up Wedding

Let's POP-UP & save your WEDDING

Wat als het wél kan? Jullie lovestory in een pop-up bruiloft

Nadat jullie bruiloft al één, twee of drie keer verplaatst is, zijn jullie er helemaal klaar mee. Jullie beslissen om dan toch maar naar het gemeentehuis te gaan en daar te trouwen. De dag die een van de mooiste van jullie leven zou moeten zijn, valt helemaal in het water. 

Maar wat als er een oplossing is om jullie trouwdag te redden binnen de geldende maatregelen? FBLS Weddings & Erik Stevens Catering, het cateringbedrijf dat onder andere bekend is door pop-up restaurant Veldkas in de zomer van 2020, bundelen hun krachten en organiseren van mei t/m september pop-up bruiloften in Zuid-Limburg >> Ga naar wwww.trouwen-limburg.nl voor alle informatie 

Afbeelding
Hoogcruts drone
Croix Hoogcruts, de officiële trouwlocatie voor jullie pop-up bruiloft

POP-UP Croix Hoogcruts

Op jullie trouwdag is aan alles gedacht. In het oude klooster Croix Hoogcruts in Noorbeek ontvangen we jullie 30* gasten voor de ceremonie. De locatie heeft een geweldige uitstraling die wordt versterkt met (droog)bloemen, styling en persoonlijke items. Na het officiële gedeelte is het tijd voor taart & bubbels. Wanneer mogelijk eindigen we jullie bruiloft met een borrel, lunch of diner.

Wat houdt een pop-up bruiloft in?

Wanneer jullie kiezen voor een pop-up bruiloft, nemen wij jullie de organisatie helemaal uit handen. Alleen de jurk, het pak en de gasten neem je zelf mee. Uiteraard zijn jullie vrij om zelf een fotograaf, videograaf, livemuziek etc. de regelen. Zijn er nog dingen niet geregeld? Dan helpen we natuurlijk graag! De diensten van weddingplanner FBLS Weddings zijn inbegrepen. Kosten van externen zijn additioneel. 

Van mei t/m september is de mogelijkheid om binnen dit pop-up concept te trouwen o.a. op locatie Croix Hoogcruts, het klooster van de 21e eeuw in Noorbeek.

Pop-up wedding Croix Hoogcruts à €3250,- inbegrepen: 

  • Weddingplanner (vooraf) en Ceremoniemeester (op trouwdag) van FBLS Weddings
  • Styling en aankleding door Styled Stories van de locatie passend bij kloosterlocatie en thema 'Terracotta chique'. Wanneer jullie een ander thema dan Terracotta Chique willen, zijn er drie andere thema's die Styled Stories verzorgd op deze locatie: Romantic Vintage, Italian Dream of FBLS festival (additioneel + 500 euro)
  • Bloemen (in aankleding) en bruidsboeket binnen thema door Anne's Mooiste
  • Bruidstaart in het gekozen thema voor 30 personen
  • Toost & borrel van Erik Stevens Catering

​We gaan op dit moment uit van max. 30 gasten. Wanneer de maatregelen het toelaten, is bovenstaand concept uit te breiden met een luxe (gestylede) lunch of een groter aantal gasten. Alle opties en mogelijkheden bespreken we graag met jullie in een persoonlijk gesprek. 

Officiële trouwlocatie 
Croix Hoogcruts kan fungeren als trouwlocatie voor de gemeente Eijsden-Margraten. Dat wil zeggen dat hier een wettelijk huwelijk mogelijk is. We begeleiden je graag in de aanvraag hiervan.

Kosten gemeentelijk of persoonlijke huwelijksceremonie
De kosten van een gemeentelijk huwelijk variëren per dag en tijdstip. Wanneer jullie ervoor kiezen geen gemeentelijk huwelijk te laten voltrekken (maar dat op een ander moment doen), is er tevens een persoonlijke huwelijksceremonie met een zelfstandig trouwambtenaar mogelijk. De kosten hiervan zijn €700 en zijn additioneel.

Voor welke optie jullie ook gaan, voor minder dan €4000,- is jullie huwelijksdag compleet georganiseerd

Wij kunnen niet wachten om jullie op onze locatie te ontvangen en de dag van jullie dromen te realiseren! Aanmelden en kennismaken? Ga naar www.trouwen-limburg.nl, laat jullie gegevens achter, kies jullie gewenste trouwdatum en we spreken elkaar snel! 

Afbeelding
Ceremonie Croix
Afbeelding
Taart en toost
Afbeelding
Proosten-thema terracotta

Styling door Styled Stories in het thema Terracotta Chique, dé trend van 2021. Helemaal passend bij de locatie, waan je je in het buitenland in Zuid-Limburg. Dat is Trouwen in Limburg - FBLS Weddings. 

Let's POP-UP & Save your Wedding day is een Limburgse samenwerking tussen FBLS Weddings & Erik Stevens Catering.