top of page

Wie zijn wij?

Geen liefdesverhaal zonder een goede klik. Dat geldt voor jullie als aanstaand bruidspaar maar moet zeker ook voor ons gelden. We stellen onszelf graag aan jullie voor en starten een traject - groot of klein - altijd met een kennismakingsgesprek. Stap 1 om te bepalen of er vanuit beiden kanten een klik is. Alleen zo schrijven we mee aan jullie ultieme liefdesverhaal. 

Ceremoniemeester_themafeest

Elk verhaal is uniek en op een creatieve manier te vertalen naar jullie bruiloft

Dit ben ik: Mandy, na bijna 10 jaar assisteren op bruiloften georganiseerd door Loes (toenmalig eigenaar van Fabuloes) werd ik gevraagd om het bedrijf over te nemen. Een droom die uitkwam en een ongelofelijke eer. Er is niets dat ik liever doe dan de hele dag met de liefde bezig zijn en een manier bedenken om jullie verhaal te vertellen.

 

Your story is our ambition!

Mandy Meys
Eigenaar, weddingplanner, ceremoniemeester & creatieveling

Het leven en de liefde vieren; dat is waar ik blij van word

Hi! Ik ben Michelle, sinds 2021 betrokken bij FBLS Weddings en net als Mandy afgestudeerd als Event Manager. Nadat ik een aantal bruiloften mocht organiseren - regelen en plannen zit in mijn DNA - wist ik het: dit is mijn droomjob. Die werd werkelijkheid toen Mandy en ik met elkaar in gesprek raakte en het direct klikte:

 

we are better together. 

Michelle Hellebrand
Weddingplanner, eventmanager, marketeer & regelaar

Michelle_Weddingplanner_Limburg

Fab-u-loes or Fab-u-lous
Because every love story is a little bit magical, extraordinary and worth telling on your wedding day.

Wij zijn Mandy & Michelle

 

Waar onze grote voorliefde voor bruiloften vandaan komt? Dat kunnen we je niet in een paar zinnen vertellen. Maar dat we beiden dolgelukkig worden van dit werk? Dat kunnen we zeker bevestigen!  De voelbare liefde en het geluk tijdens een bruiloft, maar ook de weg ernaartoe, is zo groot; het is een enorme eer om daar deel van uit te mogen maken. 

 

Als professioneel ceremoniemeester en weddingplanner, ondersteunen we jullie graag tijdens de bruiloft en in het voortraject met de planning en organisatie van jullie speciale dag. We helpen graag bij het maken van de juiste keuzes, scheppen de noodzakelijke orde in de chaos en zorgen ervoor dat ook de kleinste details kloppen. Details die jullie bruiloft ook echt jullie bruiloft maken.

 

Elk verhaal is uniek, wij organiseren daarom geen bruiloften waarvan er dertien in een dozijn zitten, maar werken altijd op maat, persoonlijk en bijzonder. Welkom in Limburg, waar FBLS Weddings jullie unieke liefdesverhaal graag vertelt en omtovert tot de mooiste dag van jullie leven.

Enthousiast geworden? Plan direct jullie kennismaking met ons in, of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

Gratis kennismaking aanvragen

Email ons direct je vraag

Volg ons op social media

  • Facebook
  • Instagram
Leverancier_girlsofhonour
bottom of page