top of page

Let us take care of everything

wedding planner

Wat doen jullie als onze wedding planner?

Als wedding planner nemen we alles uit handen (dat jullie niet zelf willen doen) in de voorbereiding van jullie bruiloft. Samen maken we de keuzes die het beste passen bij jullie bruiloft, maar wij voeren alles voor jullie uit, denk aan onderhandelingen, bewaken van het budget etc. Uiteraard laten we leuke dingen, zoals het proeven van de taart en het diner aan jullie over!

Op de dag zelf zijn we aanwezig als wedding coördinator en als ceremoniemeester. We zorgen dan samen voor de perfecte dag waarop jullie én jullie gasten alleen maar hoeven te genieten.

Inbegrepen in weddingplanner traject 5500,- 

1

De gehele voorbereiding van jullie bruiloft; voorbereidingsgesprek, hulp bij selectie trouwlocatie, advies over leveranciers, bewaken van het budget, opstellen van draaiboek, advies over verzekeringen en type huwelijk.

2

Online RSVP op onze website voor het aan- en afmelden van jullie gasten, contact met gasten vooraf en tijdens de bruiloft rondom dieetwensen, verrassingen, overnachtingen etc. 

3

Gedurende de bruiloft aanwezig met twee personen: een ceremoniemeester als rechterhand van het bruidspaar en aanspreekpunt voor de gasten en een wedding coördinator die de dag coördineert, leveranciers ontvangt en aanstuurt en het draaiboek naleeft. 

Plus, we zijn gedurende het hele traject voor jullie bereikbaar via telefoon & mail. 

Just a phonecall away

bruiloft_maastricht_neercanne

Google review over 'Weddingplanner' 

Wij hadden onze droom locatie gevonden in het zuiden van Limburg, maar komen zelf uit Hoorn (boven Amsterdam). Het was voor ons dan ook heel fijn om met Mandy van FBLS weddings samen te werken.


Zij bracht ons in contact met locale leveranciers en heeft goed geluisterd naar onze wensen.We hebben daardoor geen hele zoektocht gehad maar werden eigenlijk snel gematcht aan de juiste leveranciers. Dit was voor ons enorm fijn!

Daarnaast hadden wij door privé omstandigheden nogal onrustige weken naar de bruiloft toe. Hierbij heeft Mandy ons enorm gesteund en ontzorgt. Hierdoor konden wij, ondanks alles, optimaal genieten van onze mooie dag.

Mocht je twijfelen; niet doen. Wij vonden dit de beste besteding uit ons budget 😉

Chloe & Joey 

bottom of page