top of page

ceremoniemeester, wedding coördinator oftewel

wedding planner for one day

Wat is een wedding planner for one day?

Eigenlijk is er maar een verschil met het volledige Wedding Planner pakket: jullie plannen en organiseren de dag namelijk helemaal zelf. We nemen het ongeveer 4 weken voor de bruiloft van jullie over, maken het draaiboek met jullie input, zetten alle puntjes op de 'i' en hebben contact met de door jullie vastgelegde leveranciers. 

 

Op de dag van de bruiloft hebben wij de touwtjes in handen door steeds een stap voor te lopen in het draaiboeken. We begeleiden de leveranciers, lossen kleine problemen op en zijn we het aanspreekpunt voor jullie gasten. 

Willen jullie toch ook advies in de voorbereiding? Dit pakket is goed te combineren met Trouwcoaching (enkel adviesgesprek, heel traject of aanbod op maat). 

Inbegrepen in weddingplanner for one day 2250,- 

1

Gesprek op trouwlocatie, opstellen van het draaiboek, puntjes op de 'i' en aanspreekpunt voor leveranciers.

2

Online RSVP op onze website voor het aan- en afmelden van jullie gasten, contact met gasten vooraf en tijdens de bruiloft bijv. voor het inplannen van speeches / verrassingen 

3

Gedurende de bruiloft is een professioneel eventmanager aanwezig die het draaiboek naleeft, aanspreekpunt is voor de gasten en leveranciers, cadeaus voor jullie wegbrengt etc. 

Zelf je bruiloft plannen is leuk én makkelijk met de tools van Viva La Wedding. Een webshop met wedding musthaves zoals geloften boekjes, mijlpaalkaarten en een speciale bruiloft aftelkalender.

Viva La Wedding. Musthaves. Planning. Celebration. 

bottom of page