top of page

Trouwen in Limburg

Als geboren en getogen Limburgers kunnen wij maar één ding zeggen: Limburg is dé trouwprovincie bij uitstek. Jullie zullen niet het eerste bruidspaar zijn ‘van boven de rivieren’ dat naar Limburg afdaalt om hun mooiste dag te vieren daar waar het toch een beetje voelt als trouwen in het buitenland. De heuvels, het Bourgondische en toch altijd nét een paar graden warmer…in Limburg is het goed toeven.

Als Limburgspecialist wijzen we jullie de weg in deze prachtige trouwprovincie. We spreken het Limburgs dialect, een niet te onderschatten pré als je hier iets moet regelen. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een groot en breed Limburgs netwerk. Juist die mooie landhuizen, hoeves of buitenlocaties die je niet via Google vindt, laten wij jullie zien! Daarnaast maken jullie kennis met alleen de beste leveranciers waarmee ik zo fijn en graag samenwerk.

Waar wachten jullie eigenlijk nog op? Maak snel een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden die Limburg biedt op trouwgebied.

 

Zowel jullie als jullie gasten zullen versteld staan van de vele mogelijkheden en prachtige plekken. Een perfecte huwelijksdag, zo dicht bij huis.

Bruiloft_Limburg_uitzicht
Trouwen_limburg_festival_bruiloft
Trouwceremonie_limburg_graantjes
Bruiloft_weiland_ceremonie
Bruidspaar_wijnranken_limburg
Trouwlocatie_Maastricht_Kasteel_Hoogeweerth

Trouwlocaties in Limburg

Waar in de provincie Limburg je ook wil trouwen, er zijn oneindig veel mogelijkheden. In Zuid-Limburg vinden jullie een heel aantal officiële trouwlocaties maar ook trouwen op een boerderij, in een schuur of een wijngaard behoort tot de mogelijkheden.

 

FBLS weddings maakt van elk verhaal een uniek concept voor jullie bruiloft. In Limburg trouwen staat sowieso garant voor het gevoel van het buitenland. In het Heuvelland waan je je in Zuid-Frankrijk met uitzicht over de heuvels. Wanneer je in Midden- of Noord Limburg wil trouwen zijn er natuurlijk ook onwijs veel mogelijkheden om te trouwen op een landgoed of een kasteel. Of midden in een veld zoals Burt & Anne-Marie. Wanneer Trouwen in Limburg een wens van jullie is, zijn jullie bij FBLS Weddings aan het goede adres. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij gaan op zoek naar de perfecte trouwlocatie.

Limburg, een buitenlandse bruiloft in eigen land

Wanneer je eigenlijk in het buitenland zou willen trouwen, is trouwen in Limburg het ultieme alternatief. Vanuit het Limburgse Heuvelland kijk je uit over de velden en is het uitzicht magisch. Of je nou in een weiland of vanuit een trouwlocatie kijkt, jullie zullen de perfecte achtergrond voor jullie bruiloft (en de foto's) hebben. Er zijn tal van opties om jullie gasten onder te brengen en een bruiloft incl. overnachtingen te organiseren. Wonen jullie niet in Limburg maar willen jullie hier wel trouwen? We ontzorgen jullie graag en regelen op afstand jullie bruiloft in het 'buitenland'. 

Trouwen in de natuur in Limburg

In de natuur trouwen is een blijvende trend en wij zijn helemaal voor! De natuur is prachtig in elk seizoen en biedt altijd iets magisch. Een bruiloft in de Limburgse (of Belgische) natuur is perfect wanneer je van groen houdt en je gasten nét even iets anders wil bieden. Zien jullie het al voor je? Heerlijk tussen de bomen wanneer je trouwt in een bos of op trouwen op een weiland met uitzicht over de Limburgse heuvels. Uiteraard is het ook mogelijk om in de Belgische Ardennen te trouwen, een plek waar de natuur zo mooi en stoer is dat je er wel verliefd moet worden.

 

Benieuwd naar de opties?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. 

Trouwen_podcast_weddingplanners

FBLS Weddings podcast

Alles over trouwen in Limburg, onze ondernemersverhalen als weddingplanner en de leukste en meest bijzondere verhalen van bruidsparen delen wij in onze podcast. Elke 2 weken een nieuwe aflevering waarin je alles te weten komt over jullie bruiloft in Limburg. 

bottom of page