top of page
Trouwcoach_Limburg

Onze diensten

De vraag: "maar wat doen jullie dan precies?" krijgen we heel vaak. Uiteraard is elke bruiloft anders en dus ook elk traject. We helpen graag iedereen, en beginnen in elk traject met dezelfde vraag: "Hoe ziet jullie droombruiloft eruit?"

We zijn er van overtuigd dat elk budget toereikend is wanneer jullie weten wat er echt belangrijk is. We ondersteunen heel graag in het hele voortraject maar wanneer jullie de organisatie zelf in handen willen houden kan dat ook. We hebben zelfs een productlijn ontwikkeld voor de echte do-it-yourself bruiloft. Dat kan én mag ook, het is jullie dag met jullie verhaal. 

Om een beeld te geven van wat we voor jullie kunnen betekenen, hebben we een aantal pakketten uitgewerkt. Van trouwcoaching tot een weekendbruiloft en alles daar tussenin. 

Tips_trouwen_Limburg

Jullie plannen, wij coachen. Dit pakket kan afgenomen worden in plaats van de

wedding planning. We're just a phonecall away! 

Trouwlocatie_Gerlach_Valkenburg

Een wedding planner ontzorgt jullie in het hele voortraject en is samen met een event coördinator de hele dag aanwezig op jullie bruiloft.

Mandy_Ceremoniemeester

Wedding planner for 1 day oftewel professioneel ceremoniemeester / event coördinator.

Weekend_bruiloft_Hurpesch

Een weekendbruiloft incl. weddingplanner, styling- en bloem pakket en ondersteunend team.

Michelle_Weddingplanner_Limburg

Is Weddingplanner worden een droom van jou, net zoals ooit van mij? We krijgen de vraag van (beginnende) ondernemers regelmatig om een kopje koffie te drinken. Leuk, we love coffee! 

Weekend_bruiloft_Limburg

We werken samen met een bloemist & wedding styliste om jullie bruiloft helemaal tot in de kleinste details te laten kloppen. 

Vivalawedding_accessoires

Viva La Wedding

Zelf je bruiloft plannen? In de webshop van Viva La Wedding vind je door ons ontwikkelde tools die het plannen van jullie bruiloft makkelijker en leuker maken. Daarnaast hebben we een aantal gave wedding musthaves ontwikkeld in 5 verschillende kleurenthema's waaronder een regenboog editie

Destination_limburg_hoofdbeeld

Trouwbeurs

Als eventmanagers geloven we dat het anders kan. We zijn daarom mede-initiatiefnemer van Destination Limburg - the Wedding Experience. Een evenement om Limburg als Trouwprovincie op de kaart te zetten en verloofde koppels een dag te laten beleven in het teken van hun bruiloft. 

Surprise us. We like it!

Hebben jullie een andere samenwerking in gedachte?

Let us know! 

bottom of page