top of page

Just a phonecall away

trouw coaching

Waarom een trouw coach?

Een trouwcoach klinkt wellicht een beetje gek maar wat we bedoelen is het volgende. Jullie vinden het plannen en organiseren van jullie eigen bruiloft super leuk, zijn er goed in én hebben er tijd voor maar jullie zouden af en toe graag gebruik maken van de expertise van een weddingplanner. Dan past trouwcoaching perfect bij jullie.

 

Eerder boden we enkel adviesgesprekken aan, waarin we (indien gewenst op de trouwlocatie) met jullie in gesprek gingen om te ondersteunen bij alles waar jullie nog graag hulp en advies in wilden. Uiteraard kan dat ook nog steeds, een enkel trouwcoach gesprek (3-4 uur op locatie) inclusief complete uitwerking met adviezen, is te boeken vanaf 475 euro.

 

Wensen jullie echter niet eenmalig maar een aantal keer advies? Dan zijn wij er om te begeleiden, adviseren en coachen in het voortraject van jullie bruiloft. Op zoek naar de ideale trouwlocatie in Limburg? Of zoeken jullie nog bepaalde leveranciers? Lukt het niet helemaal met het uitwerken van het thema in een stylingplan? Waar jullie hulp of advies bij nodig hebben, zijn wij er! Hieronder vinden jullie een overzicht van wat er allemaal inbegrepen zit bij het trouwcoachingstraject.

Inbegrepen in trouwcoaching traject 1750,- 

1

Adviesgesprek incl. locatiebezoek (4 uur) waarin we al jullie vragen doornemen, de juiste leveranciers aanraden en kijken naar de persoonlijke touch in jullie huwelijksdag

2

Toegang tot online omgeving en ons netwerk van leveranciers, met bijhorende documenten: checklist,  draaiboek, en begroting

3

4x een (online) coachingcall in de voorbereiding naar jullie grote dag. Hier kijken we samen waar jullie staan in de planning en welke stappen ondernomen worden en geven we advies waar nodig.

Plus, we zijn gedurende het hele traject voor jullie bereikbaar via telefoon & mail. 

Just a phonecall away!

Het trouwcoach traject is ook perfect te combineren met Weddingplanner for a day (ceremoniemeesterschap)! 

bottom of page