top of page

Destination Limburg

weekend bruiloft

Destination wedding in Limburg

Onze persoonlijke favoriet omdat dit pakket alles laat zien wat Limburg te bieden heeft. Waan je in ‘t Toscane van Nederland en kies voor de volle beleving van Limburg als trouwlocatie.

In dit pakket begeleiden we jullie en jullie gasten in een weekend bruiloft. Het hele voortraject waarin we zoeken naar de juiste locatie voor zowel het huwelijk als overnachten, maar ook op- en afbouw van de locatie, complete styling incl. bloemen & een ondersteunend team op locatie.

Voor deze optie wordt meestal gekozen door koppels die zelf buiten Limburg wonen, we houden daar in het voorbereidingstraject uiteraard rekening mee. 

Inbegrepen in destination wedding weekend 9500,- 

1

De gehele voorbereiding van jullie weekendbruiloft; voorbereidingsgesprek, hulp bij selectie trouwlocatie en evt. andere nodige locaties, advies over leveranciers, bewaken van het budget, opstellen van draaiboek, online RSVP op onze website voor aan- en afmelden van gasten, contact met gasten vooraf en tijdens de bruiloft.

2

Groot bloem- en styling pakket van Anne's Mooiste (t.w.v. 2350 euro)

Extra team van 2 personen op locatie ter ondersteuning van faciliteiten, bediening etc. 

3

Gedurende de bruiloft aanwezig met twee personen: een ceremoniemeester als rechterhand van het bruidspaar en aanspreekpunt voor de gasten en een wedding coördinator die de dag coördineert, leveranciers ontvangt en aanstuurt en het draaiboek naleeft. 

Destination Limburg - dé Wedding Destination voor een unieke bruiloft in eigen land. 

't Toscane van Nederland

Bruiloft_Limburg_uitzichten

Google review over 'Destination Wedding' 

FBLS (Mandy, maar ook de rest van het team om haar heen) heeft onze verwachtingen overtroffen. Jullie hebben ontzettend veel werk uit handen genomen en hebben ons het gevoel geven altijd tijd te hebben. Combineer dit met een enorm proactieve houding, een super groot netwerk in Limburg en mega organiserend talent, en je hebt een dag (of in ons geval compleet weekend) waarvan je zeker weet dat alles goed komt! Super bedankt Mandy, Michelle en Anne!!

Clara & Luc

bottom of page