top of page

2024 goals: JOY & ONTZORGEN

N.a.v. de live-dag bij business mentor Joyce Scheijen, waar we aan de slag gingen met onze visie voor 2024, vinden we het leuk een keer een blogje te delen over ondernemerschap. We delen natuurlijk het liefst continue over bruiloften, want dat is echt onze grootste passie, maar van je passie je job maken heeft iets meer voeten in de aarde. 


We nemen jullie even mee in de timeline van de afgelopen 3 jaar die begon met de overname van Fabuloes door Mandy. 


Overname Fabuloes door Mandy

Na al jaren assisteren van Loes bij de mooiste bruiloften in- en rondom Limburg, schreef Mandy zich in 2019 in bij de KVK om ook op eigen houtje bruiloften te gaan organiseren. Zoals we allemaal in corona tijd wat meer na gingen denken over de invulling van ons leven, was dit ook het geval voor Loes, waardoor daar voor Mandy de vraag kwam: “Wil jij Fabuloes Weddings overnemen?”. Het antwoord was in een split-second een volmondig “Ja”. En dat bleek al snel een van de beste keuzes ooit gemaakt, want ondernemen in coronatijd? Daar word je wel ondernemer van! En dat mocht blijken met de mooie, intieme bruiloften die in 2020 werden georganiseerd door FBLS Weddings. 
Samenwerking met Michelle 

Het begon met een berichtje op Instagram als reactie op de overname (want hoe gaaf om dit in de tijd van Corona ‘gewoon’ te doen!) en een kop koffie. De eerste brainstormsessie volgde en onze ideeën en passie pasten te goed om er niks mee te doen. Al snel volgde de eerste bruiloft samen en de rest van het jaar 2022 en 2023 zetten we dat door, ondanks de wereldreis die Michelle in 2023 zou gaan maken. 

FBLS Weddings & Events V.O.F.

 

Eenmaal aan het einde van de wereldreis, kwam daar de vraag: wat als we dit ECHT samen gaan doen? Spannend, want Mandy was nog maar net een half jaar gestopt met haar loondienstverband en Michelle kwam terug van een periode waarin niks moest en alles mocht… maar hell yeah! We gaan dit doen, op woensdag 13 december schreven we FBLS Weddings & Events VOF in bij de KVK. 


En dan terug naar de JOY… 

Wanneer je van je passie je werk kan maken, lijkt JOY een logisch gevolg. En dat blijkt wel, want samen ondernemen, elke dag met de liefde bezig zijn, fantastische (weekend)bruiloften in Limburg organiseren, bruidsparen laten zien waarom Trouwen in Limburg is een super goed idee of alternatief voor Frankrijk of Italië is… We really love our job! 


Daarmee ronden we het jaar dan ook heel mooi af, een nieuwe vorm van ondernemen maar ook weer niet, want stiekem deden we het al heel lang samen en veranderen de papiertjes daar weinig aan :-) Laat ons maar lekker ontzorgen en ervoor zorgen dat jullie de hele dag kunnen genieten van jullie #droombruiloft
コメント


bottom of page