top of page

Mini-workshop 'Creëer je Droombruiloft' bij Koonings

Spreken op The Grandest Wedding Event Ever!!!


Waaaah! Super excited om dit te mogen aankondigen. We mogen onze workshop 2x gaan geven bij Koonings - dé grootste bruidsmodezaak ter wereld (bekend van Say yes to the dress natuurlijk!). Koonings organiseert op zondag 10 december ‘The Grandest Wedding Event Ever’ en daar zijn wij dus bij. Pinch us!


Als spreker, mogen we onze volgers een kortingscode aanbieden. Gebruik code FBLS10 op www.koonings.com voor 10% korting op jouw tickets.

Eerste hulp bij het organiseren van je bruiloft

Nadat we de mini-workshop ‘Eerste hulp bij het organiseren van je bruiloft’ tijdens de Wedding Experience weer voor het eerst live gaven, begon het bij ons wel echt te kriebelen. Onze droom om zoveel mogelijk bruidsparen te helpen met het organiseren van hun mooiste dag komt uit als we workshops gaan geven in combinatie met de producten die we voor Viva La Wedding hebben ontwikkeld.Workshop droombruiloft
Mandy - FBLS Weddings


Creëer je droombruiloft

Waar de eerste vraag bij het organiseren van een bruiloft vaak over budget gaat, draaien wij dit volledig om. Wij geloven er namelijk in dat elk verhaal uniek is en het verdient om verteld te worden tijdens jullie speciale dag. We organiseren daarom geen 13 in een dozijn bruiloften maar creëren altijd unieke verhalen - droombruiloften dus.


We delen onze kennis en werkwijze tijdens de workshop 'Creëer je droombruiloft’. Aan de hand van onze DIY-Weddingplanner nemen we jullie mee in 10 stappen die helpen bij het maken van de juiste keuzes, scheppen van noodzakelijke orde in de chaos en zorgen dat ook de kleinste details kloppen. Details die jullie bruiloft ook echt jullie bruiloft maken.


In 20 minuten, kunnen we natuurlijk niet de volledige workshop geven maar jullie inspireren gaat zeker lukken! En over die volledige workshop gesproken.. die gaat er heel snel weer aankomen. Volg onze socials om als eerste van die datum op de hoogte te zijn of schrijf je hier in op de wachtlijst.


FBLS Weddings - Your story is our Ambition

Comments


bottom of page