top of page

Bruiloft (en andere evenementen) trend: de Champagne muur!

Een unieke beleving om jullie favoriete drankje interactief te delen met jullie gasten. Of het nou gaat om een bruiloft of een ander evenement, de (champagne) muur is de uitkomst. Dat is wat we zelf dachten toen we als Weddingplanners op zoek waren naar een leuke manier om onszelf te presenteren. Want voor een unieke, toffe toevoeging aan jullie bruiloft die helemaal bij jullie past: daar mag je ons voor wakker bellen. 


Champagne is het antwoord; wat maakt het uit wat de vraag is?

Ring for.. a drink! 

En dus ook voor een goed glas bubbels, een espresso martini, gin-tonic of shot! Je kunt de ‘ring for a drink’ muur inzetten voor allerlei drankjes. Deze is helemaal te personaliseren naar wens van het bruidspaar. De met groen beklede muur is niet alleen een stijlvolle manier om drankjes te serveren; het is een ervaring, een gespreksstarter en een ijsbreker. Een hele andere manier van een borrel dan je gewend bent die direct zorgt voor een gesprek. Fijne sfeermaker!


Ring for champagne

Ervaar het zelf en geniet

Hebben jullie ons opgezocht tijdens de Wedding Experience in oktober 2023 of in maart 2024? Dan heb je onze Champagne muur wellicht al ervaren. Wanneer je binnenkomt in een nieuwe ruimte waar geroezemoes is, is het rinkelen van de bel een leuk moment. Zo werkt het ook tijdens een bruiloft. Het is mogelijk je gasten te ontvangen met een ring for champagne, maar na de ceremonie tijdens een borrelmoment komt deze ook goed van pas. En wat dacht je van het aperitief voorafgaand aan het huwelijksdiner? 




Video door Onvergetelijk Trouwen


Je leest en ziet het al: de champagne muur die we samen met Eventief hebben ontwikkeld, is een mooie toevoeging voor jullie bruiloft of evenement.


De ‘wall’ is op verschillende momenten in te zetten en wordt altijd geleverd, opgebouwd, bemand en weer afgebroken door een van de hosts of hostesses van Eventief. Glazen en jullie favoriete drankje zijn niet inbegrepen. 



Volledig ontzorgd worden? 

Vinden jullie dit een leuke toevoeging aan jullie bruiloft en zijn jullie benieuwd naar meer ideeën om jullie bruiloft echt ‘eigen’ te maken? We gaan graag met jullie in gesprek om jullie droombruiloft te creëren. Plan hier een gratis kennismakingsgesprek met FBLS Weddings. 



Wedding planners Michelle & Mandy van FBLS Weddings. Foto door stankeulen.nl









bottom of page