top of page

Winterbruiloft - een sprookje in kerstsfeer

Midden in de onzekere coronaperiode, mochten we de winterbruiloft van Maxime en Martin organiseren. Met Buitenplaats Vaeshartelt als decor, een plaatje waar de sfeer van de kerstmarkt overal te voelen en te proeven was. Een droombruiloft, helemaal passend bij het verhaal van dit fantastische koppel. Foto's in dit blog door Michel Otten Fotografie.


Gezien we het zelf eigenlijk niet mooier of beter kunnen omschrijven, volgt hier de review die zij over onze dienstverlening als weddingplanner en ceremoniemeester op hun bruiloft hebben geschreven:


Op 11-12-2021 mochten wij het ja-woord geven op onze prachtige winter wedding. Midden in de corona pandemie begonnen wij met het plannen van onze bruiloft en al gauw beseften wij, in deze onzekere periode hebben we hulp nodig!


Gepersonaliseerd ringendoosje


Na een ontzettend fijn en bovenal gezellig kennismakingsgesprek met Mandy was FBLS-weddings de logische keuze. In de aanloop naar de bruiloft toe hebben we ontzettend veel productieve maar vooral ook gezellige gesprekken gehad, waarin werd geluisterd naar onze wensen, creatief werd meegedacht en de kleine ideeën in ons hoofd dankzij Mandy & Michelle zich omvormden tot plannen mooier en unieker dan wij zelf ooit hadden kunnen bedenken. Maar naast mooi en uniek, vooral ook helemaal ons.Bruidspaar bij Vaeshartelt
Bruidspaar bij Vaeshartelt


Plan D

In de weken voor de grote dag werd het steeds spannender, doordat er continu nieuwe coronamaatregelen aangekondigd werden. Mandy en Michelle bleven echter rustig en bedachten samen met ons plan A, B, C, D en zelfs E en F. De persconferenties bleven komen, waarvan de laatste zelfs een week voor de bruiloft plaatsvond. Uiteindelijk konden we dus 1 week voor de grote dag ons "definitieve" plan D vastleggen, dit betekende voor Mandy en Michelle last minute wijzigingen rondom het draaiboek, het bellen van alle leveranciers om afspraken te wijzigen, extra items te huren of leveranciers juist af te bellen. Daarnaast zorgden ze er ook voor dat alle gasten op de hoogte waren van de nieuwe planning. Van al deze stress kregen wij als bruidspaar dankzij deze toppers niets mee, waardoor we ondanks alle wijzingen alsnog ontspannen konden genieten van de laatste voorbereidingen.Trouwschoenen en corsage


Ontzorgen van het bruidspaar en hun gasten

Toen de grote dag eindelijk daar was, hebben Mandy en Michelle zowel ons als onze families alle mogelijke zorgen weggenomen. In de ochtend zorgde Michelle er op locatie voor dat alles perfect verliep, terwijl Mandy ervoor zorgde dat de zenuwen van zowel het bruidspaar als de moeder van de bruid onder bedwang bleven. Mandy bezorgde het bruidsboeket, helpt met aankleden en zorgde dat foto en videograaf op tijd bij ons waren en weer vertrokken richting locatie. Mandy en Michelle waren er deze dag zowel voor ons als onze gasten, terwijl zij bij dit alles niet op de voorgrond treden. Ze zorgden ervoor dat de locatie er tip top uitzag (ook al betekende dit dat ze de avond voor de bruiloft tot in de nacht hebben moeten doorwerken). Ze zorgden ervoor dat verrassingen en speeches goed verliepen en dat zaal-wisselingen vlekkeloos verliepen. Hierbij kregen zij een extra uitdaging toen door de wijzigingen zowel de ceremonie als het diner in dezelfde zaal plaatsvonden. Dit betekende dat zij precies 1 uur de tijd hadden om 60 stoelen weg te halen, tafels op te bouwen en te decoreren met groen, kaarsen, servies en naamkaartjes. Zelfs dit kregen zij voor elkaar zonder dat iemand het doorhad! Veel gasten dachten zelfs dat het een andere zaal was.


Winterbruiloft kerstsfeer

Trouw bedankjes kerst
Een gevulde kerstbal als bedankje

Kerstmarkt bruiloft

De dag verliep perfect en was tot in de puntjes geregeld. We hebben intens genoten van onze dag die zelfs met corona-aanpassingen volledig verliep zoals wij het voor ogen hadden. Als we alles opnieuw mochten doen was dit precies zoals we het weer zouden willen! Lieve Mandy en Michelle, nogmaals bedankt en jullie zijn toppers!
Bruidspaar sterretjes

Kommentare


bottom of page