top of page

Wedding planner Heerlen

Weddingplanner in Heerlen en omgeving

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Als je gaat trouwen komt er een hoop op je af, veel dingen om uit te zoeken, te regelen en organiseren. Een bruiloft organiseren doe je niet dagelijks, dus dan is het wel fijn als je daarbij hulp kunt krijgen van een professional. Iemand die dagelijks bezig is in de trouwbranche, jullie draaiboek logisch in elkaar zet, voor jullie de leukste tips en trends spot en jullie die huwelijksdag laat beleven die bij jullie past.

Weddingplanners_Limburg

FBLS Weddings heeft ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in Heerlen en omgeving en helpt jullie dan ook graag met de verdere organisatie van jullie huwelijksdag. In de regio Heerlen zijn genoeg prachtige plekken te vinden om een bijzondere bruiloft te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig kasteel, een wijngaard waarbij je je in Frankrijk waant of een hippe dansclub? FBLS Weddings wijst jullie de weg naar de mooiste locaties en jullie kunnen profiteren van het brede netwerk aan trouwleveranciers dat FBLS Weddings in de afgelopen jaren heeft opgebouwd in deze regio.

De dienstverlening van de wedding planner of ceremoniemeester wordt altijd afgestemd op jullie wensen, eisen en budget. Van de totale planning van A tot Z, een professioneel ceremoniemeester zodat ook al jullie vrienden en familie kunnen genieten van het feest, of een enkel adviesgesprek om jullie op weg te helpen.

 

Alles is mogelijk en jullie ontvangen altijd een offerte op maat. Neem dus contact op voor een kennismakingsgesprek, dat geheel vrijblijvend is!
 

Tot snel!

Mandy & Michelle
Weddingplanners FBLS Weddings

bottom of page