top of page

Wedding Planner Limburg

voor volledige ontzorging rondom jullie bruiloft

De vraag is gesteld, er is “ja” gezegd op die ene vraag, maar wat nu?...

Als Wedding Planner weten we dat er veel komt kijken bij de Organisatie. van een Bruiloft. Het plannen kan stressvol, tijdrovend en overweldigend zijn. Er zijn ontelbaar veel opties en keuzes.

 

Toch vragen we jullie om deze woorden te vergeten, want jullie moeten niet vergeten dat het vooral ook enorm leuk is om de bruiloft te plannen precies zoals jullie dat willen. Het is JULLIE dag! Een dag waarin jullie liefde voor elkaar gevierd wordt en niet te vergeten het unieke verhaal achter die liefde, want een uniek verhaal is er altijd.

 

Weten jullie niet waar te beginnen, willen jullie buiten de gebruikelijke kaders denken, of zitten jullie vast tijdens het plannen en kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Dan zijn wij er om te luisteren, troosten, lachen en adviseren in iedere vraag die je hebt over je bruiloft.

Let's introduce

Wij zijn Mandy & Michelle

Beiden professioneel Wedding Planner en afgestudeerd als Event Manager. 

  • Instagram
  • Facebook
Mandy_Michelle_team

onze diensten

Tips_trouwen_Limburg

Trouwcoach

Jullie plannen, wij coachen

Zelf plannen helemaal jullie ding maar wel graag met advies van een professional? Dan past onze vernieuwde trouwcoaching perfect!

Mandy_event_coordinator

Wedding Planner

Laat ons ontzorgen

Als Wedding Planner ontzorgen we jullie in het hele traject voor en tijdens de bruiloft. Jullie genieten van de voorpret, wij regelen alles. 

Weekend_bruiloft_bruidspaar

Destination Limburg

't Toscane van Nederland

Trouwen in Limburg voelt als buitenland in eigen land. Weekend bruiloften zijn onze persoonlijke favoriet; welkom in Destination Limburg.

Bruidspaar_auto_Heuvelland

Twee enthousiaste dames die hun vak écht kennen en met werkelijk alle liefde en plezier alles uit de kast halen om het bruidspaar & hun gasten die onvergetelijke dag te bezorgen. Tot in de puntjes voorbereid en niets is hen teveel gevraagd. En met een open en eerlijke blik is alles bespreekbaar. Just a PERFECT day, M&M you rock!!

Fabiënne & Jordi - 1 september 2022

bottom of page