top of page

Trouwen in Maastricht - Chateau Neercanne

A FBLS Wedding Story - Chloë en Joey

We starten dit blog met het bericht dat ik (Mandy) van Chloë en Joey ontving (en ik gelukkig mag delen):


Lieve Mandy, Jij hebt ons 2022 extra bijzonder gemaakt. De voorbereiding op en de grote dag zelf was jij onze rots in de branding. In een bijzondere en vooral lastige periode heb je ons vrijwel volledig ontlast van alle stress. Daar zijn we je eeuwig dankbaar voor. Zonder jou was onze dag nooit zo mooi en relaxed geweest.

Een bruiloft plannen als het allemaal even niet zo mee zit, dat is zo makkelijk nog niet. Veel bruidsparen kiezen er dan voor om de bruiloft uit te stellen of te cancelen. Want de stress van het organiseren bovenop al dat andere? Dat is vaak veel te veel om te handelen. Chloë en Joey hadden echter een heel andere insteek, de bruiloft was iets positiefs om écht naar uit te kijken. Het samen zijn met vrienden en familie op een prachtige, intieme plek. Daar draaide het voor hen om. Niet te veel poespas, maar vooral mooi, intiem en sfeervol.


Een bijzondere bruiloft om te mogen begeleiden, op een hele bijzondere trouwlocatie in Limburg.Trouwen in Maastrich
Chateau Neercanne, de first look


Chateau Neercanne

Het oorspronkelijke plan was dan ook om niet in de prachtige Kasteeltuin van Chateau Neercanne te trouwen, maar in de rozentuin. Veel kleiner en intiemer. Echter bepaalde de weergoden anders en moesten we de ceremonie samen met Anne’s Mooiste opbouwen in de grotten van Neercanne, ook wel de wijnkelder genoemd.Trouwen in Neercanne
Ceremonie 'The Dupuijs' met Taco Trouwheer


Ceremonie in grotten? Yes!

Het had niet beter uit kunnen pakken, want eigenlijk kwam de sfeer die zij zochten daar nog meer tot uiting. Een prachtige backdrop met gepersonaliseerd neon sign, bijna honderd kaarsen en rozenblaadjes langs het gangpad. Het huwelijk werd voltrokken door Taco Trouwheer met een persoonlijke speech van een vriendin. Emoties in overvloed en ook ik kon het niet droog houden (en terwijl ik dit schrijf en terugdenk hieraan ook niet), het had niet anders moeten zijn.Romantische ceremonie bruiloft
Ceremoniesetting in de grotten


Borrel in de zon & feestavond

Zo ook de zon die uitbrak na de ceremonie, waardoor heerlijk buiten geborreld kon worden. De dinersetting met de stationery zelf ontworpen door de bruid in de gewelven van de Auberge, was ook weer heel intiem en daarna mocht het feest los! Alle avondgasten werden ontvangen met de bruidstaart en een heerlijke sweet table van Eclair gebak. En dat was de start van een knallende feestavond met de @Feestfotobooth en Entertainment Company.


De partybus bracht alle gasten naar het hotel, waar wij de flesjes “Dupuij” wijn al hadden klaargezet als bedankje. Hoe persoonlijk kun je het maken. (WE LOVE IT!)


Ondanks alle tegenslagen die zij privé ervaren, beleefden The Dupuijs hun droombruiloft. Ook weten hoe je hiermee het beste om kan gaan? Ik nam er een uitgebreide podcast over op: Hoe ga je om met tegenslagen tijdens de voorbereiding van je bruiloft?Bruidstaart met koppel
Bruidstaart van Eclair gebak
Google Review

Chloë en Joey plaatsten tevens een review op Google die we graag delen (zo lief!)


Wij hadden onze droom locatie gevonden in het zuiden van Limburg, maar komen zelf uit Hoorn (boven Amsterdam). Het was voor ons dan ook heel fijn om met Mandy van FBLS weddings samen te werken. Zij bracht ons in contact met locale leveranciers en heeft goed geluisterd naar onze wensen. We hebben daardoor geen hele zoektocht gehad maar werden eigenlijk snel gematcht aan de juiste leveranciers. Dit was voor ons enorm fijn. Daarnaast hadden wij door privé omstandigheden nogal onrustige weken naar de bruiloft toe. Hierbij heeft Mandy ons enorm gesteund en ontzorgt. Hierdoor konden wij, ondanks alles, optimaal genieten van onze mooie dag.


Mocht je twijfelen; niet doen. Wij vonden dit de beste besteding uit ons budget 😉


Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page