top of page

Veur altied een bietje geluk

Wat krijg je als je een Rotterdammer en Limburger bij elkaar zet? Een mengelmoes van een lekker wijfie en lekker menneke. Op de broelof van Keanu en Edgar smolt het allemaal samen. 


Hun liefde voor elkaar, maar ook voor hun woonplaats Gouda, voor Limburg, hun kat Sen, weightlifting, Dungeons and Dragons en al hun vrienden en familie kwam overal in terug.


Persoonlijk maken

Als je het hebt over persoonlijk en eigen maken, dan is deze bruiloft het perfecte voorbeeld. Letterlijk ieder element dat een betekenis voor hen had, hadden zij verwerkt als onderdeel van hun grote dag. 


Eén aantal leuke voorbeelden:

  • Verliefd en verloofd in Lissabon was terug te zien op hun uitnodigingen en stationery;

  • Als echte coffeelovers moest er goede koffie aanwezig zijn én kreeg iedereen een bedankje mee naar huis “thank you for having BEAN part of our special day”

  • Hun kat Sen met 2 verschillende kleuren ogen; hij 2 verschillende knopen en zij sokken met 2 kleuren diamantjes;

  • Weightlifting; een taart met gestapelde crossmax schijven én we lieten even de plaatselijke sportschool langskomen voor een fotoshoot;

  • Muziek; je feestavond openen met een eigen optreden, zij als zangeres en hij achter de piano (tranen gegarandeerd!)


En zo kunnen we nog talloze voorbeelden van deze bruiloft noemen! Samen met ons wilden ze overal zo goed over nadenken, het moest kloppen. 


 Weightlifting bruiloft fotoshoot - Stankeulen.nl
Weightlifting bruiloft fotoshoot - Stankeulen.nl

Avondceremonie

Zo ook hun avondceremonie. Ze kozen op ons advies ervoor om een avondceremonie te houden. Dit omdat zij zelf niet in Limburg wonen en er veel familie en vrienden vanuit andere delen van het land willen aansluiten die je niet alleen voor 4 uurtjes feest wil uitnodigen, maar je wilt toch binnen budget blijven. "Dit was het beste advies dat Mandy ons had gegeven. Door de ceremonie voorafgaand aan het feest te doen, met wel nog een taart (en Limburgse vlaai!) moment tussendoor, is het het voor onze vrienden en familie wel waard geweest om speciaal voor ons naar Limburg te komen en samen de liefde te vieren".


Ceremonieel spreker

Ik (Mandy) ben een hele goede vriendin van Keanu, dus ik werd gevraagd om ceremonieel spreker te zijn. Niet als officiële BABS, want ze waren precies een maand eerder al officieel in Gouda getrouwd. Daar zei ik volmondig JA op en ik voltrok hun huwelijk onofficieel in een Toga en met hamer én wist mijn eigen tranen in te houden! Ik ben al door vele bruidsparen gevraagd of ik dit niet stiekem ook wil gaan doen (want ze vinden dit zo bij mij passen) en na de bijzondere ervaring bij Keanu en Edgar weet ik zeker dat dit iets is, wat ik in de toekomst wil gaan doen, maar voor nu nog even de focus samen met Michelle op de planning en het ceremoniemeesterschap voor alle mooie bruiloften in Limburg!Fotografie door StanKeulen.nl


Google Review

Keanu en Edgar schreven nog een mooie review voor ons: 


Na het aanzoek hebben wij Mandys hulp ingeschakeld, aangezien we niet wisten waar we moesten beginnen. We wilden graag in Limburg trouwen, maar wonen er zelf niet, dus konden zeker hulp en begeleiding gebruiken bij het opzetten van onze bruiloft!


Van begin tot eind heeft Mandy hart en ziel in onze bruiloft gestoken, ons bijgestaan als er tegenvallers waren, en ze heeft niet gerust totdat alles goed voelde voor óns.


Niet alleen tijdens het plannen was dit haar houding, maar ook tijdens de grote dag zelf heeft ze er alles aan gedaan ons de minder leuke dingen (het weer, zenuwen en stress) te laten vergeten en ons gewoon ultiem te laten genieten. En dat is zeker gelukt, want als we er nu op terugkijken voelen we alleen maar liefde en genot.


Wij zouden alle hulp en ervaring van Mandy en Michelle zeker aanraden bij het plannen en organiseren van je bruiloft. De ontzorging zowel vooraf als op de dag zelf zijn onbetaalbaar!


Keanu & Edgar


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page