top of page

Een intieme bruiloft

Waar begin je met schrijven als je vertelt over een bruiloft waar je in meerdere rollen aanwezig bent? Deels als ceremoniemeester en deels als vriendin en dus ook gast. Het gebeurt ons met enige regelmaat dat we van vrienden de vraag krijgen “wil je onze ceremoniemeester zijn”? Of het dan voelt als “gratis” werken voor ons? Nee absoluut niet, waarschijnlijk nemen we de touwtjes vanzelf wel in handen als het ons niet gevraagd wordt, maar gelukkig hebben we allemaal lieve vrienden en familie om ons heen die ons werk als ceremoniemeester heel serieus nemen en ons dus gewoon inhuren voor de rol van wedding planner en/of ceremoniemeester.


En natuurlijk was dat voor Lisa precies zó; Lisa heeft vorig jaar een jaar lang meegedraaid met bruiloften toen Michelle op wereldreis was. Een fantastische leuke en lieve assistent, maar helaas voor ons heeft ze een ander pad gekozen, waar ze gelukkiger van werd. Zie ons hieronder even samen stralen tijdens de bruiloft van Katja en Arnold in de Ardennen.

Bruiloft in de Ardennen samen met Lisa - Fotografie bij Marloes

We gingen het over de bruiloft van Lisa en Jelle hebben. Lisa en Jelle gingen voor anders; vooral persoonlijk en intiem:


"Voor ons was al heel snel duidelijk wat we wilden; overdag heel intiem en persoonlijk en vooral geen standaard bruiloft, maar het feest dat mocht wel wat groter. Ook wilden wij graag veel zelf doen. Deels ivm budget, maar de grootste reden was vooral om alles juist heel persoonlijk te maken. Hoewel wij dus in de voorbereidingen veel zelf deden, werden wij super fijn begeleid door Mandy. Als wij even geen inspiratie meer hadden, kwam Mandy met de allerleukste ideeën die precies bij ons pasten. Ook wist ze ons altijd goede tips te geven om alles nog persoonlijker en unieker te maken, want daar is FBLS ontzettend goed in!"


Persoonlijk en intiem

Dat werd het. We begonnen met het voltrekken van het huwelijk in de raadzaal van gemeentehuis Schinnen. Waarna ze met een intiem gezelschap aan daggasten door gingen naar de Biesenhof in Geleen voor een intiem diner en daarna een goed feest met de avondgasten erbij. 


Samen met haar vriendinnen had Lisa zelf alles gestyled. Van een uniek fotoframe tot alle bloemen. Zelfs het bruidsboeket was gemaakt door een van haar vriendinnetjes, hoe bijzonder!!


Voor Lisa en Jelle waren 2 dingen duidelijk bij het plannen van hun bruiloft

1. Hun hondje Milo moest een belangrijke rol krijgen

2. Ze wilden een Volkswagen busje en dat leverde beide fantastische foto’s (gemaakt door Zoë van Fold Photohgraphy.Trouwen in Limburg
Hond Milo tijdens de bruiloft

Geen traditionele trouwjurk

Lisa wist al heel lang dat een jurk met hoge hakken niets voor haar was, dus ze ging voor een jumpsuit mét all stars. Leuk om te zeggen als je iemand echt goed kent, is dat ik een bruid nog nooit zoveel zichzelf heb zien zijn als Lisa!  Kijk haar stralen!


broekpak als bruidsjurk
Bruid Lisa draagt een jumpsuit met all-stars

Wil je de bruiloft van Lisa en Jelle bekijken? Dat kan via ons TikTok kanaal of Instagram


Google Review

Lieve Lisa en Jelle, dank je wel dat FBLS weddings een rol mocht hebben op jullie bruiloft! En aangezien Lisa natuurlijk al helemaal FBLS fan was, vroegen we Jelle om een review te schrijven voor ons. Daar werden we even stil van…


"Als lieve Mandy en Michelle van FBLS Weddings & Events ergens goed in zijn, dan is het wel het neerzetten van unieke en persoonlijke bruiloften! En dat is precies wat wij zochten.


Voor ons was al heel snel duidelijk wat we wilden; overdag heel intiem en persoonlijk en vooral geen standaard bruiloft, maar het feest dat mocht wel wat groter. Ook wilden wij graag veel zelf doen. Deels ivm budget, maar de grootste reden was vooral om alles juist heel persoonlijk te maken. Hoewel wij dus in de voorbereidingen veel zelf deden, werden wij super fijn begeleid door Mandy. Als wij even geen inspiratie meer hadden, kwam Mandy met de allerleukste ideeën die precies bij ons pasten. Ook wist ze ons altijd goede tips te geven om alles nog persoonlijker en unieker te maken, want daar is FBLS ontzettend goed in!


Twijfel je nog over een weddingplanner en/of ceremoniemeester? Het FBLS team is echt van meerwaarde voor jullie bruiloft! Ookal hadden wij een hele kleine en intieme bruiloft, hadden we Mandy echt niet willen missen. Ze heeft ons ook op de dag zelf ontzettend ontzorgd. Alle leuke verrassingen werden door Mandy gepland, de cadeaus stonden na het feest al gezellig op onze kamer, onze vrolijke viervoeter werd uitgelaten en alles wat niet helemaal verliep zoals eigenlijk de bedoeling was, werd zonder dat wij er iets van meekregen perfect opgelost.

Wij hebben onze dag uiteindelijk nog veel mooier beleefd dan we ons van te voren hadden voorgesteld!


Je kunt jullie bruiloft met een gerust hart overlaten aan de dames van FBLS, want met hun passie voor het vak en alle ervaring, maken zij er echt een geweldige dag van precies zoals jullie dat willen en dan nog veel mooier."


Jelle & Lisa


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page